Skatterådgivning

Skatterådgivning

Skatterådgivning

Reglerna för beskattning av dig och ditt företag ändras kontinuerligt. Det blir också allt vanligare att hänsyn måste tas till internationella skatteregler.

FM Konsulten’s skatterådgivare har lång erfarenhet och stort och brett kunnande om de regler, som rör beskattningen av såväl företaget som dess ägare. Vi arbetar nära dig och ditt företag och hjälper dig att hitta helhetslösningar både för företaget och för dig som ägare. Vårt mål är att minska skatteriskerna samtidigt som skattekostnaderna sänks.

Vi på FM Konsult & Redovisningsbyrå hjälper er att maximera avkastningen och minska skattekostnaderna – både för företag och för dig som ägare eller delägare.

Alla transaktioner som du eller ditt företag gör med olika typer av skattefrågor. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta lösningar på dessa frågor och för att ta fram strategier för hanteringen av skatterna för dig och ditt företag.

Målet är såklart att reducera era skattekostnader, hantera skatteriskerna på ett optimalt sätt och maximera avkastningen. I förmånsföretag hänger ofta den privata ekonomin ihop med företagets ekonomi – då är det extra viktigt att planera verksamheten och beskrivningen på bästa sättet.

Du och ditt företag har mycket att vinna på att optimera skatterna så mycket det bara går efter gällande regelverk. Med oss får du kontinuerlig rådgivning gällande hur din skattesituationen ser ut i ditt företag, och vad som kan göra för att utnyttja lagar och regler på ditt bästa sätt.

Vi har lång erfarenhet av att driva företag och hjälpa företag till effektivisera sin verksamhet. Vi har full koll på alla lagar och regler och håller oss ständigt uppdaterade på hur de förändras, för att på bästa möjliga sätt hjälpa dig att ta rätt att besluta som ger maximal avkastning.

Genom att låta oss hjälpa dig och ditt företag med att nå optimal avkastning och resultat får du både mer tid och mer pengar över till företagets kärnverksamhet.

  • Rådgivning kring beskattning för fåmansföretag och dess ägare
  • Råd och stöd vid köp och försäljning av företag
  • Strategier för att lyckas med omstruktureringar och ägarstrukturer
  • Val av företagsform
  • Att hantera moms
  • Deklarationer
  • utdelning

Vi hjälper dig genom varje steg

Kontakta oss för att berätta mer om din situation


Kontakta oss

LöneadministrationLäs merLöpande bokföringLäs merBokslutLäs mer
Previous
Next