Vem VI ÄR

FM Konsult & Redovisningsbyrå AB är ett växande företag som grundades år 2013 i Göteborg. Med vår flera års erfarenhet inom ekonomi och finans vet vi att vi har kunskapen som kommer ta ditt företag till nästa steg.

Vi på FM Konsult & Redovisningsbyrå erbjuder våra kunder individuell rådgivning och skräddarsydda ekonomitjänster speciellt anpassade efter våra kunders behov. FM Konsult & Redovisningsbyrå AB har mångårig erfarenhet från komplexa problemlösningar och följer våra kunder under hela företagets livscykel.

Genom ett samarbete med en väl ansedd advokatfirma finns även möjlighet till juridisk konsultation i alla former.

VI ÄR OLIKA !

I FM konsult och Redovisningsbyrå arbetar vi enligt Reko – svensk standard för redovisnings- och lönetjänster. Målsättningen är att standarden ska leda till hög kvalitet på det arbete som utförs. Syftet är att skapa hög kundnytta genom en rapportering som är tydlig och anpassad till uppdragsgivarens behov och verksamhet. God redovisnings- och yrkessed är huvudsaken vi följer för redovisningstjänster och de yrkesetiska regler som styr redovisningskonsultens professionella arbete.”God redovisningssed” utgör en tolkning av hur lagar och regler inom redovisning bör tillämpas utifrån de syften och de allmänna principer som reglerna ger uttryck för.

Vision

Vi på FM Konsult & Redovisningsbyrå AB har endast ett mål, att du som kund ska kunna maximera vinsten ditt företag gör. Varje dag arbetar vi extra hårt för att uppnå den kvalitet och servicegrad som förväntas av er. Låt oss underlätta eller sköta den finansiella biten i ert företag och göra den ekonomiska aspekten i ditt företagande enkel och bekymmerfri så att du kan få din verksamhet att växa och vi maximerar din vinst. Vi ser alltid till att uppehålla en personlig kontakt med våra kunder, något vi anser vara otroligt viktigt för ett lyckat samarbete. Vår passion för service och viljan att verkligen göra det bästa för vår kund är det som har tagit oss där vi står idag; vilket är nöjda kunder runt om hela Sverige.

Vi erbjuder både digitala ekonomitjänster och god personlig tillgänglighet.